Mer-ka-ba kristály

2015.05.23 14:07

A Mer-ka-ba szó több ősi kultúrából ismert, mint például az egyiptomi kultúrából is, ahol a jelentése forgó fényjármű, ami elröpíti a testet és a lelket egyik világból a másikba.

Két egymásba fordított tetrahedronról van szó, amely ellentétesen forog egymásba fonódva. A Platon féle szent geometriai testeket (amiből 5 van) magába foglalja, amely alakzatokról már tudjuk, hogy az egész világegyetem mindenegyes millimétere ezekből tevődik össze.

A Mer-ka-ba testünket körül veszi, mint egy elektromágneses mező, ami addig nincs ránk hatással, amíg a változás folyamatait be nem jártuk. Tehát meg nem érünk arra, hogy használni tudjuk. Ez olyan, mint ha azt mondanám, hogy míg meg nem kapjuk a képzeletbeli képesítést a használatára, addig egyrészt nem is tudunk róla, másrészt pedig nem tudjuk használni. Valójában asztráltestünk utazójárműve, amelyet a test és lélek együttműködése indít be forgásában, gátlásaink, félelmeink levetkőzésével, ahogy szeretet vezérelt lényekké válunk.

Ez a folyamat azt jelenti, ahogyan megpróbálunk tiszta lelkületű emberekké válni, azaz szeretet alapú, hittel teli emberekké, ahol az alacsony szintű egó és azok hatalmi harcai már nincsenek jelen, ahol nem Én, hanem Mi vagyunk.

Igen tiszta tudatú embereknél a Mer-ka-ba spontán is aktiválódhat ezeknek a fejlődési folyamatoknak köszönhetően. A már felkészültek, vagy jó tudatossági szinten járok számára lehetőség van bizonyos légzéstechnikák és meditációk segítségével beindítani.

Ez a mező reagál a gondolatainkra és érzéseinkre. Amennyiben aktiválódik, akkor a testből egy korong alakú mágneses mező kezd kilépni, ami több méteresre nő. Műszerekkel mérhető.

Használata segít a tényleges dimenzióugrásokban és világok közötti utazásokban. Aktiválódása esetén minden gondolatunk azonnal megteremtődik. Ezért nagyon fontos, hogy ezeket a gyakorlatokat csak felkészülten végezzük, mert a félelmeink is azonnal megteremtődnek nem csak a szeretetteli gondolataink. Általa jobban érzékeljük a finomabb energiákat és közelebb kerülünk Felettes Énünkhöz is, tehát teljesen kitisztul az intuíciós csatornánk.

Minél jobban emeljük a tudatosságunkat a hétköznapi életünkben, annál közelebb jutunk ehhez a csodálatos lehetőséghez, ami csak arra vár, hogy felkészüljünk a befogadására.

A Mer-ka-ba formára csiszolt kristályokkal segíthetjük ennek a mezőnek az aktiválását azzal, hogy tisztítja és megvédi az energia testünket és segít a szeretetet harmonikusan megélni. Ami a legfontosabb, emeli a tudatosságunkat. Tehát vezet és segít megjárni a folyamatot hatékonyabban, és gyorsabban, mint ahogy nélküle tudnánk megtenni.

Az alakzathoz tartozó minőségeket kiegészítik a kristályhoz tartozó minőségek, amelyből a Mer-ka-ba kristály készült.

 

A facebook-on hetente új kristályok és jóga Ászanák gyógyhatásairól olvashatsz!

www.facebook.com/jogakristalygyogyaszat