Gyógyító Ásványok I. - Hogyan működik a kristálygyógyászat, hogyan válasszunk kristályt

2015.05.23 13:06

Hogyan működnek az ásványok és mi is a Kristálygyógyászat

 

A kristályok a Föld ősi energiáit használják fel.  Az emberiség mindig is csodálattal tekintett az ásványokra, drágakövekre, amelyek különböző kultúrák hiedelmei szerint gyógyító hatással bírnak. Az ősi Egyiptomtól kezdve az Amerikai bennszülöttekig a világ minden pontján használták.

A legtöbb Spirituálisan fejlett kultúrának volt általuk szentnek tartott kristálya. Az Aztékok kedvenc ásványa például a Türkiz kő volt. 

Nézzük meg kicsit, hogy hogyan is tudjuk őket segítségül hívni életünkben.

Minden egyes kristálynak másmilyen minőségei vannak, több száz is akár, tehát ezt itt most nem részletezném. A minőségeikhez hozzájárul még a színe, formája és a belső atomszerkezete. Egy kő attól tekinthető kristálynak, ásványnak ha atomszerkezete ismétlődő formákból áll, vagyis a szakrális geometriai alakzatokat (amelyekből az egész Univerzum is felépül) leképezi önmagában. Ezeket mind figyelembe véve használjuk őket a Kristálygyógyászatban.
Mint mi magunk is, az ásványok vibráló atomokból, molekulákból állnak. Az Univerzum minden egyes eleme energiából áll. Testünk reagál ezekre a kapcsolatokra tehát az ásványokra is, melyek szépsége és gyógyító hatása felerősíti ezt a folyamatot. 


Ahogy az imént említettem, a kristályok, mint a növények is rendelkeznek saját rezgéssel. Amikor behelyezzük őket az energia mezőnkbe a rezgése elkeveredik a mi saját energia mezőnk rezgésével, így eloszlatva, feloldva a blokkokat és negatív energiákat.  Segítenek tisztítani, javítani az auránkat fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten egyaránt. 

Amikor egy kristályt tartasz a kezedben, vagy meditálsz vele, egy nagyon erős elmozdulást hozz létre az energia meződben és a fizikai testedben. Ez az elmozdulás segít elérni a célodat méghozzá úgy, hogy lecsendesíti az elmét, lazult állapotba helyez és segít, elengedi esetleges múltbéli traumákat, stresszt vagy betegségeket.

Így működik a Kristálygyógyászat.


Rendszeres kezelések segítenek kitisztítani az elmét és segít, hogy jobban tudj fókuszt tartani az életedben.

Tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy még a legszkeptikusabb ember is mosolyogva, ellazultan kelt fel a kezelő ágyról a kristályoknak köszönhetően.

Társ abban,hogy ellazult állapotban tudj kerülni és kapcsolódni tudj belső erőddel, elengedd a negatív gondolatokat, stresszt, haragot, félelmet stb.

A Gyógyító kristályok és Drágakövek az egyik legmélységesebb, csodálatos, misztikus „energia gyógyászok”. A kristályok varázslatos előnyt hoznak a természet gyógyászat arénájába.

 

 Hogyan válasz magadnak megfelelő kristályt

 

Ha magad is vonzódsz a kristályokhoz, de nem tudod, hogy milyet válasz otthonodba, ékszerként vagy kabalaként, akkor van egy tippem a számodra!

Nem kell feltétlenül elveszni a kristály bibliában, vagy más fórumokon a szerteágazó tudás között, ahhoz, hogy kiválaszd magadnak a megfelelőt. Ez a sok tudás nagyon jó irányadó, de valójában a belső intuíciód fogja eldönteni, hogy neked adott pillanatban, adott problémakörben milyen energiára van szükséged. A horoszkópjegyekhez csatolt ásványok is valójában egy irányt mutatnak csak, hiszen minden egyes jegynek meg vannak a gyengeségei, amire a horoszkóphoz csatolt kristályok annak leküzdésére szolgálnak.

A körülöttünk lévő probléma körök pedig változnak, mint ahogy lelki állapotunk is, ami azt jelenti, hogy időközönként más, más típusú energiára van szükségünk.

Ezért én azt mondom neked Kedves Olvasó, hogy bízd magad az intuíciódra, mert azzal fogod kiválasztani a számodra megfelelőt. Nézd meg őket és a kristály meg fog szólítani, a küllemével, színével vonzódni fogsz hozzá és nem tudsz elmenni mellette, na pontosan az lesz a Te kristályod a jelenlegi helyzetedben.

Úgy is mondhatnánk, hogy a kristály kiválaszt Téged.

 

A facebook-on hetente új kristályok és jóga Ászanák gyógyhatásairól olvashatsz!

www.facebook.com/jogakristalygyogyaszat